ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2740 / 2741 / 2742 >

Pendelbussen tussen Den Haag en Zoetermeer na ontsporing tram

zondag 6 oktober 2019

Tussen Den Haag en Zoetermeer rijden vandaag pendelbussen nadat gisteravond een tram van de Randstadrail ontspoorde bij de halte Forepark.

Het voertuig is vanochtend weggehaald, maar de vertraging houdt nog even aan. "De rails moeten eerst worden hersteld en er wordt onderzoek gedaan naar hoe dit heeft kunnen gebeuren", zegt een woordvoerder van HTM. Om de vertraging zo klein mogelijk te houden, worden bussen ingezet vanaf de haltes Laan van NOI en Leidschenveen. "Door middel van bussen hopen we iedereen van A naar B te kunnen brengen."

Tram 3 rijdt van Loosduinen naar Den Haag Centraal Station en in Zoetermeer van Centrum West tot Centrum West (eindpunt). Tram 4 rijdt van De Uithof naar Centraal Station en van halte Leidschenveen naar Zoetermeer.

Tram 3 en 4 stoppen niet bij haltes: Beatrixkwartier, Laan van NOI, Voorburg 't Loo, Leidschendam-Voorburg en Forepark. Tram 3 stopt ook niet bij haltes Leidschenveen en Voorweg Laag. Kijk voor het actuele reisadvies op de site van HTM.


Bericht geplaatst op zondag 6 oktober 2019
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van zondag 6 oktober 2019
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Coen Rijn: Ik denk dat een busbaan heel goed is. Het is in elk geval minder "gevoelig" dan rails [lees meer...]
Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Eerste weken EBS in Zoetermeer; Zoetermeer 01 september 2019
Eerste weken EBS in Zoetermeer; Zoetermeer 01 september 2019


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |