ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2733 / 2734 / 2735 >

Valse start voor busbedrijf EBS, abonnementhouders reizen toch op saldo

maandag 26 augustus 2019

Een smetje op de start van busbedrijf EBS in de Haagse regio. Reizigers met een regio-abonnement kwamen erachter dat er onterecht saldo wordt afgeschreven.

Gisteren reden de bussen van EBS voor het eerst in de regio rond Den Haag. Nu blijkt echter dat passagiers met een regio-abonnement zien dat er ondanks dat abonnement toch saldo wordt afgeschreven. "Het is inmiddels bekend bij ons", zegt een woordvoerder van EBS. "Sommige abonnementen worden niet goed geaccepteerd, waardoor deze mensen op saldo reizen." Zij betalen dan het reguliere instap- en kilometertarief.

EBS is inmiddels begonnen met het aanpassen van het systeem. In een deel van de bussen zal dat vanmiddag al veranderd zijn. In andere gevallen morgenochtend, zo is de verwachting. "We hebben alles getest, maar hier is blijkbaar iets misgegaan." Gedupeerden kunnen zich melden op de website van EBS om via een contactformulier hun geld terug te vragen.

Een valse start voor EBS, dat gisteren voor het eerst in de Haagse regio reed. "Dit is wel een smetje. Verder krijgen we vooral positieve berichten. Bijvoorbeeld over de airco, de klimaatbeheersing in de bussen. Kennelijk was die in de oudere bussen niet zo goed. Dat wordt genoemd op social media, natuurlijk niet zo gek met dit weer."


Bericht geplaatst op vrijdag 30 augustus 2019
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van maandag 26 augustus 2019
Meer nieuwsberichten over | Busmaatschappijen en aanbestedingen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Coen Rijn: Ik denk dat een busbaan heel goed is. Het is in elk geval minder "gevoelig" dan rails [lees meer...]
Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Eerste weken EBS in Zoetermeer; Zoetermeer 01 september 2019
Eerste weken EBS in Zoetermeer; Zoetermeer 01 september 2019


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |