ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2681 / 2682 / 2683 >

Autodief loopt spoor op en sterft

maandag 11 juni 2018

Een 33-jarige man is maandag aan het begin van de avond omgekomen toen hij werd aangereden door een trein. Dat meldt de politie. Dat gebeurde bij de A12 ter hoogte van Nootdorp. De man had eerder in Rotterdam een auto gestolen en was daarmee slingerend met hoge snelheid richting Den Haag gereden. Daarbij raakte hij meerdere auto's. Eén persoon liep licht nekletsel op.

Volgens de politie probeerde de man rond 18:00 uur eerst een busje te stelen in Rotterdam. Dat lukte niet. Vervolgens hield hij een auto aan op de A20 bij Kleinpolderplein. Een woordvoerder van de politie zegt dat hij een vrouw achter het stuur vandaan rukte en er met haar auto vandoor ging.

De tocht ging op hoge snelheid via de A13, de A4 en de A12 richting Zoetermeer, waarbij de man verschillende auto's raakte. Ter hoogte van Nootdorp stopte hij en liep naar het spoor. Volgens een woordvoerder wachtte de man daar op de trein die hem vervolgens aanreed.

Kettingbotsing op de snelweg
Op de A12 van Den Haag naar Zoetermeer ontstond vervolgens een kettingbotsing, vermoedelijk doordat mensen zagen dat de man werd aangereden door de trein. Twee rijstroken werden afgesloten.

Door de aanrijding rijden er maandagavond tot ongeveer 21.30 uur geen treinen tussen Zoetermeer Oost en Den Haag Centraal.


Bericht geplaatst op zondag 29 juli 2018
Bron: Omroep West; maandag 11 juni 2018
Meer nieuwsberichten over | Persoonlijke ongevallen | Ongeplande verstoringen Den Haag - Gouda

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |