ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2680 / 2681 / 2682 >

Werkzaamheden Tramtunnel Grote Marktstraat en Beatrixkwartier van 14 juli t/m 30 juli

zaterdag 14 juli 2018

Van za 14 juli t/m ma 30 juli wordt een deel van de tramsporen in de Tramtunnel onder de Grote Marktstraat vervangen. Ook worden onderdelen van de seinen en het beveiligingssysteem gecontroleerd en zo nodig vernieuwd. Daarom worden de tramhalten Spui en Grote Markt tijdelijk afgesloten. Tegelijkertijd werkt HTM aan de sporen bij halte Beatrixkwartier. Ook deze halte is tijdens de werkzaamheden gesloten. Tram 2, 3, 4 en 6 rijden tijdens de werkzaamheden een aangepaste route. Houd rekening met mogelijk extra reistijd en een overstap.

In de dienstregeling van tram 3 en 4 is de volgorde van halten en vertrektijden niet in alle gevallen correct weergegeven. Dit komt omdat de route van tram 3 en 4 tijdens de werkzaamheden 'geknipt' is. Reis je met tram 3 of 4, plan dan je reis via de reisplanner of bekijk de haltevertrekstaten. Beide staan op de homepage van deze website.

Tram 3:
Route: Tram 3 rijdt vanaf Loosduinen na halte Brouwersgracht via de Dagelijkse Groenmarkt en het Buitenhof naar het Spui en via de Resident naar halte CS. Daarvandaan rijdt de tram via de Juliana van Stolberglaan en Laan van Nieuw Oost Indië naar tramhalte Station Laan van NOI (laag). De tram rijdt via dezelfde weg weer terug naar Loosduinen. Station Laan van NOI is het overstappunt van tram 3. Vanaf halte Station Laan van NOI (hoog) rijdt tram 3 via de gebruikelijke route naar Zoetermeer Centrum-West.

Tram 4:
Route: Aan de Haagse kant rijdt tram 4 van De Uithof tot aan halte Brouwersgracht en vervolgens via de Jan Hendrikstraat en de Riviervismarkt naar het tijdelijk eindpunt Grote Kerk. De tram rijdt via dezelfde weg weer terug naar De Uithof.
Aan de kant van Zoetermeer rijdt tram 4 van beginpunt Javalaan naar tijdelijk eindpunt Station Laan van NOI (hoog) en via dezelfde weg weer terug.


Bericht geplaatst op zondag 29 juli 2018
Bron: HTM; dinsdag 10 juli 2018
Meer nieuwsberichten over | Werkzaamheden en geplande aanpassingen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |